Stormschade
Noord-Brabant

Wij zijn snel ter plaatse!

Stormschade dak in Noord-Brabant

Bij hevige storm en windhozen waait er regelmatig een deel of soms een heel dak van het pand af. In sommige gevallen is het pure overmacht, maar in veel gevallen liggen er oorzaken aan ten grondslag die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden.

Bij het aanbrengen van dakbedekking systemen moet er ten alle tijden rekening worden gehouden met de wind. NELO Dakwerken doet dat middels een windbelasting berekening. Op basis van de voorschriften en berekeningen van de fabrikant van de toe te passen bedekking. Hierbij voldoen onze daken altijd aan de eisen, of het nu gaat om hellende daken (bijv dakpannen) of platte daken (bijv bitumen). Bij deze keus houden we altijd rekening met materiaalkeuze en een juiste bevestiging van alle onderdelen van het dak!

Er zijn een hele hoop daken in Nederland die niet voldoen aan de normen van deze tijd. Denk hierbij aan losliggende nokvorsten waar het cement volledig los is gelaten van de dakpannen en nokvorsten zelf, of balast dakbedekking systemen, deze worden belast met kiezels maar door sommige dakdekkers worden deze kiezels verwijderd waarna er een nieuwe laag dakbedekking over de losliggende dakbedekking word gebrand. NELO Dakwerken kan middels een dakinspectie dus voorkomen dat stormschade snel zal optreden bij uw dak. Is de stormschade reeds daar, dan zijn we natuurlijk snel bij u ter plaatse om dit snel te verhelpen. U kunt ons volledig vrijblijvend contacten voor snelle hulp!

Call Now Button