Dakwerken Sint-Anthonis

Ervaren dakdekkers in Sint-Anthonis!

Dakinspectie Sint-Anthonis

 Wanneer u zich bij ons meldt met problemen over uw huidige dak (bijvoorbeeld een daklekkage), dan komt onze specialist graag op afspraak bij u langs. We inspecteren samen uw dak en stellen de conditie vast. Tijdens ons gratis bezoek geven we u direct eerlijk advies over het beste plan van aanpak. Deze werkzaamheden voeren we volledig transparant uit zodat u weet waar u aan toe bent! Onze professionele dakinspecties zijn kosteloos, transparant & betrouwbaar. Ook is onze dakinspectie vrijblijvend! We helpen u in Sint-Anthonis!

Daklekkage Sint-Anthonis

Daklekkage is heel vervelend. Niet alleen omdat u voor herstelwerkzaamheden staat, maar vaak genoeg veroorzaakt daklekkage waterschade aan plafonds en muren in uw pand. Zeker wanneer u reparatie niet onmiddellijk na het ontdekken laat uitvoeren. Naast lekkage aan het dak, kunnen ook daklood, schoorstenen, dakkapellen, lichtkoepels en dakramen voor problemen zorgen. Het opsporen van de plek waar het lekt is niet altijd eenvoudig. Onze dakspecialisten in Sint-Anthonis helpen u om uw daklekkage te verhelpen.

Dakreparatie Sint-Anthonis

De meeste platte daken bestaan uit een bitumen dakbedekking. De levensduur van zo’n dak is gemiddeld 30 jaar, maar het hangt af van veel factoren. De meeste pannendaken hebben een levensduur van rond de 40 jaar. Soms is een dakreparatie onvermijdelijk om uw dak in een goede conditie te laten blijven verkeren. Onze dakwerkers in Sint-Anthonis stellen in een dakinspectie vast of een dakreparatie de beste optie is voor uw dak. Soms is een nieuwe dak ook de enige optie. Alles gebeurd in overleg!

Platte daken Sint-Anthonis

Bitumen die professionals aanbrengen wordt met hitte (branden) op uw dak aangebracht en de naden worden goed gesloten om waterdichtheid te garanderen. De ondergrond kan van hout, steen of beton zijn. In sommige gevallen is bitumen ook geschikt voor schuine daken. Een bitumen dakbedekking is beloopbaar mits er staptegels of grind wordt aangebracht. Deze extra laag werkt sterk isolerend en voorkomt schade aan het oppervlakte. Wij hebben meerdere oplossingen voor platte daken in Sint-Anthonis! 

Call Now Button