Dakwerken Bernheze

Ervaren dakdekkers in Bernheze!

Dakinspectie Bernheze

Wanneer u zich bij ons meldt met problemen over uw huidige dak (bijvoorbeeld een daklekkage), dan komt onze specialist graag op afspraak bij u langs. We inspecteren samen uw dak en stellen de conditie vast. Tijdens ons gratis bezoek geven we u direct eerlijk advies over het beste plan van aanpak. Deze werkzaamheden voeren we volledig transparant uit zodat u weet waar u aan toe bent! Onze professionele dakinspecties zijn kosteloos, transparant & betrouwbaar. Ook is onze dakinspectie vrijblijvend! We helpen u graag met uw dak!

Daklekkage Bernheze

Daklekkage is heel vervelend. Niet alleen omdat u voor herstelwerkzaamheden staat, maar vaak genoeg veroorzaakt daklekkage waterschade aan plafonds en muren in uw pand. Zeker wanneer u reparatie niet onmiddellijk na het ontdekken laat uitvoeren. Naast lekkage aan het dak, kunnen ook daklood, schoorstenen, dakkapellen, lichtkoepels en dakramen voor problemen zorgen. Het opsporen van de plek waar het lekt is niet altijd eenvoudig. Onze dakspecialisten helpen u om uw daklekkage snel te verhelpen.

Dakreparatie Bernheze

De meeste platte daken bestaan uit een bitumen dakbedekking. De levensduur van zo’n dak is gemiddeld 30 jaar, maar het hangt af van veel factoren. De meeste pannendaken hebben een levensduur van rond de 40 jaar. Soms is een dakreparatie onvermijdelijk om uw dak in een goede conditie te laten blijven verkeren. Onze dakwerkers stellen in een dakinspectie vast of een dakreparatie de beste optie is voor uw dak. Soms is een nieuwe dak ook de enige optie. Alles gebeurd in overleg en transparant!

Platte daken Bernheze

Bitumen die professionals aanbrengen wordt met hitte (branden) op uw dak aangebracht en de naden worden goed gesloten om waterdichtheid te garanderen. De ondergrond kan van hout, steen of beton zijn. In sommige gevallen is bitumen ook geschikt voor schuine daken. Een bitumen dakbedekking is beloopbaar mits er staptegels of grind wordt aangebracht. Deze extra laag werkt sterk isolerend en voorkomt schade aan het oppervlakte. Wij hebben meerdere oplossingen voor platte daken gewoon bij u in de buurt! 

Pannendaken Bernheze

Er zijn verschillende redenen waarom dakpannen vervangen moeten worden. Deze zijn vooral van buitenaf te zien, maar soms is het ook binnen in huis duidelijk dat de dakpannen aan vervanging toe zijn. Dakdekkers Nederland helpt u graag de juiste keuze te maken voor een duurzaam pannendak. Of u nu uw pannendak wilt laten repareren, renoveren of een heel nieuw pannendak wilt laten aanleggen. NELO Dakwerkenhelpt u duurzaam en goed! Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor al uw mogelijkheden. Tot uw dienst!

Nokvorst reparen Bernheze

  De bovenste laag speciale dakpannen die op een pannendak liggen, noemt men de nokvorst. Met nokvorstpannen sluit Van engelen Dakwerken de beide dakhelften af op het punt waar deze samenkomen. Het hoeft geen betoog dat het belangrijk is dat dit zorgvuldig gebeurt, want anders is uw pannendak niet waterdicht met alle gevolgen van dien. Wanneer na verloop van tientallen jaren nokvorstpannen los komen te liggen zal uw nokvorst renovatie met spoed plaats moeten vinden. Onze ervaren dakdekkers renoveren nokvorsten in uw omgeving!

  Dakgoot repareren Bernheze

  Niet elke dakgoot is hetzelfde. In Nederland zijn de meest voorkomende dakgoten gemaakt van zink, polyester of PVC. Soms ook van aluminium of koper. Toch hebben veel huizen en bedrijfspanden verschillende dakgootconstructies. Dakgoten kunnen vierkant (bakgoot) of halfrond (mastgoot) zijn. Dat kan bij u bijvoorbeeld betekenen dat de goot met klemmen gemonteerd of direct aan uw huis bevestigd is. Wat voor pand u ook heeft, de specialisten van NELO Dakwerken zijn ervaren met alle dakgoten ook bij u in de buurt!

  Vogelwering Bernheze

   Met vogelwering voorkomen we dat u overlast krijgt van vogels. Sommige vogelsoorten mogen we namelijk niet bestrijden, omdat ze een beschermde diersoort zijn. Zoals meeuwen en ganzen. De stadsmeeuw is geen beschermde diersoort. In alle gevallen is voorkomen beter dan bestrijden. Met vogelwering verkleinen we de kans dat vogels zich nestelen op plekken waar u ze niet wilt hebben. De wering is vrijwel onzichtbaar of zelfs volledig onzichtbaar. NELO Dakwerken is specialist in vogelwering in uw regio!

   Call Now Button